%encoded%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%encoded%
Severin elgrillar
Varmare än gasol, snabbare än kol
Utvalda elgrillar
5 skäl till eBBQ
1) ENKELT.
Du slipper bära hem sotiga kolsäckar eller tunga gasoltuber – elen finns alltid tillgänglig i ditt eluttag. Bara att plugga in sladden och börja grilla!
Du slipper bära hem sotiga kolsäckar eller tunga gasoltuber – elen finns alltid tillgänglig i ditt eluttag. Bara att plugga in sladden och börja grilla!
2) MILJÖVÄNLIGT.
Förutsatt att du köper grön el kan du grilla med elgrillar från SEVERIN utan koldioxidutsläpp.
Förutsatt att du köper grön el kan du grilla med elgrillar från SEVERIN utan koldioxidutsläpp.
3) REVOLUTIONERANDE PRESTANDA.
SEVERIN elgrillar uppnår 500 ° C på 10 minuter. Säkert SAFE TOUCH hölje som förhindrar brännskador och säkerhetsbrytare som bryter all ström om grillen skulle välta.
4) MAXIMAL FLEXIBILITET.
Använd din SEVERIN elgrill utomhus, på balkongen, uteplatsen eller till och med inomhus då du har vatten i bottenkaret som förhindrar os och rök. Varsomhelst där det finns ett eluttag!
5) SMAKSÄKERT.
Med en SEVERIN elgrill så kan du variera din grillning i all oändlighet från att grilla en biff med exemplariska grillränder till en pulled pork på låg temperatur i många timmar. Så klart även veganska rätter som helgrillad selleri, blomkål eller andra grönsaker och rotfrukter. Allt med riktig grillsmak och ett fräscht utseende med grillränder och knaprig yta.
Grilla med Severin
De godaste recepten du kan laga med din Severin elgrill
Lammkotletter med grillade tomater
Ingredienser
2 chilipeppar (färska / konserverade) 1
2 chilipeppar (färska / konserverade) 1
lök ½ - 1 knippe mynta eller persilja
2 limefrukter
Salt Peppar
6 msk. olja (t.ex. olivolja)
500 g körsbärstomater
8 lammkotletter (från revbenen / cirka 75 g vardera)
Tillagning
Tvätta, skölj och hacka chilipepparn. Skala sedan löken och tärna fint. Tvätta örterna, plocka bladen och finhacka. Dela limen, pressa och krydda med saften, tillsätt 5 msk. olja, rör kraftigt. Blanda ingredienserna med marinaden.
Tvätta, skölj och hacka chilipepparn. Skala sedan löken och tärna fint. Tvätta örterna, plocka bladen och finhacka. Dela limen, pressa och krydda med saften, tillsätt 5 msk. olja, rör kraftigt. Blanda ingredienserna med marinaden.
Tvätta tomaterna, torka av dem torrt och gör ett tvärgående snitt i topparna. Tvätta kotletterna, torka, gnid in med 1 msk. olja och örter. Grilla lammkotletterna på den heta grillen i ca. 4 minuter på varje sida. Grilla tomaterna tillsammans med dem i 2–3 minuter och vänd allt några gånger.
Lägg upp på tallrikar och njut ! Servera med färskt pitabröd.
Öring med örter
Ingredienser
2 färska öringar (ca 300 g)
2 färska öringar (ca 300 g)
Salt vitpeppar
Ett litet knippe örter (gräslök, persilja, dill, körvel)
1 vårlök
80 g svamp
1 vitlöksklyfta
20 g smör
1 tsk. rapsolja
Tillagning
Skölj öringen under kallt vatten och torka med hushållspapper. Hacka örterna, vårlök, svamp och den skalade vitlöken. Blanda örter, lök, svamp och vitlök grundligt med smöret. Krydda väl med salt och vitpeppar. Lägg smörblandningen i öringen och bind ihop med steksnöre eller tandpetare. Krydda på utsidan med salt och peppar och pensla med lite rapsolja. Stek på den heta grillen på båda sidor.
Skölj öringen under kallt vatten och torka med hushållspapper. Hacka örterna, vårlök, svamp och den skalade vitlöken. Blanda örter, lök, svamp och vitlök grundligt med smöret. Krydda väl med salt och vitpeppar. Lägg smörblandningen i öringen och bind ihop med steksnöre eller tandpetare. Krydda på utsidan med salt och peppar och pensla med lite rapsolja. Stek på den heta grillen på båda sidor.
Börja vid låg värme och skruva upp värmen först när öringen är klar för att få lite färg och knaprighet på skinnet. Lägg upp Öringen på en tallrik. Servera med grillad potatis, potatissallad eller grön sallad. Tips: öring och makrill är särskilt lämpliga för grillning. Kungräkor eller scampi går också utmärkt att grilla (grilla alltid med skalen på!). Lax, kammusslor, marulk och hälleflundra är perfekta för fiskspett.
Grillade grönsaker
Ingredienser
3 stora morötter
4 st. paprika
2 stora squash
4–6 stora tomater
1 aubergin (ca 400 g)
Salt
Svartpeppar
150–200 g ostronsvamp
Några stjälkar persilja, timjan och rosmarin
1–2 vitlöksklyftor
4 st. paprika
2 stora squash
4–6 stora tomater
1 aubergin (ca 400 g)
Salt
Svartpeppar
150–200 g ostronsvamp
Några stjälkar persilja, timjan och rosmarin
1–2 vitlöksklyftor
zest av en ½ citron
8-10 msk. olivolja
8-10 msk. olivolja
Tillagning
Skala och tvätta morötterna och skär i sneda skivor. Ånga i 6–8 minuter. Rengör och tvätta resten av grönsakerna och paprikan. Skär zucchini, paprika, tomater och aubergine i tjocka skivor. Lägg auberginskivorna bredvid varandra och strö över salt. Rengör och torka svamparna och tvätta örterna. Skala vitlök och hacka de och örterna och blanda med olja och citronzest. Torka av saltet från auberginskivorna. Krydda sedan allt med kryddblandningen. Grilla grönsakerna och svampen successivt på den heta grillen i 5–10 minuter. Vänd ofta och pensla rikligt med kryddmarinaden. Servera med ciabatta.
Om Severin
Tyska SEVERIN är en av Europas största tillverkare av elprodukter för hem och hushåll. SEVERIN har under många år stått för funktionalitet, trygghet och kvalitet. Idag adderar de innovationer och design till sin produktportfölj då produkterna har blivit en del av inredningen för det moderna hemmet. Med ett brett produktsortiment kan SEVERIN erbjuda något för de flesta behov.
Grillning med familjen är en viktig del av livet, men alla har inte en stor trädgård att grilla i utan många bor i lägenhet med balkong eller uteplats, då är elgrillen ett perfekt alternativ. Severin har tillverkat el grillar i många decennier och är en marknadsledande aktör. Om du vill skaffa en elgrill eller helt enkelt inte kan eller får grilla på en kol eller gasolgrill av olika anledningar, välj en elgrill ur SEVERINs breda sortiment.
Välkommen att testa på eBBQ med Severin!
Se hela sortimentet här!