Just nu: Fri frakt på köp över 4 000 kronor! Se villkor här.

HISTORIEN BAKOM RECEPTET

Vi hade åkt iväg på en
spontantur till vindistriktet.

På hemvägen snubblade vi över ett litet ställe utanför Modesto som serverade den bästa triangelsteken vi någonsin ätit. Vi har fortfarande inte listat ut hur de hade fått köttet så mört och smakrikt. Det här receptet är det närmaste vi har lyckats komma.

Om du gillar kött lika mycket som vi gör kommer du att älska det här möra nötköttet med svampsås. Det här receptet har allt, och det är väldigt enkelt att följa. Testa själv!

Förberedelse

- Finhacka vitlöken och hacka salladslöken.
- Gör marinaden genom att blanda merlot och soja i en skål och lägg i vitlök och salladslök
- Låt triangelsteken ligga i marinaden över natten i kylskåp

Tillagningsanvisningar

- Ta bort triangelsteken från marinaden.
- Låt den resterande marinaden sjuda på svag värme tills den tjocknar.
- Tillsätt svamp och pepparkorn i marinaden och rör om.
- Grilla triangelsteken över direkt värme i 8–10 minuter per sida,
  eller tills en stektermometer som satts in i den tjockaste delen visar 130 grader.
- Låt triangelsteken vila i 10 minuter före servering.
- Servera med svampsås och njut.
usp_block
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
bauhaus_premium_cms

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto