Just nu: Fri frakt på köp över 4 000 kronor! Se villkor här.

HISTORIEN BAKOM RECEPTET

När mina föräldrar blev vegetarianer.

När jag gick i gymnasiet hade mina föräldrar en fas när de plötsligt blev vegetarianer. På den tiden kunde jag inte åka och handla på egen hand, så jag var helt enkelt tvungen att äta det som placerades framför mig. Som tur var hittade de ett recept på flat bread som i princip blev det enda jag åt ett helt år.

I det här receptet på flatbread kombineras smaker som traditionellt sett passar bra ihop och ingår i många goda vegetariska rätter. Supergott, fettsnålt och nyttigt!

Förberedelse

- Platta ut pizzadegen tunnt.
- Skiva portobello-svampen, tomaterna och vitlöken till önskad storlek.
- Sprid ut fyllningen på den utplattade degen.
- Smula getosten och sprid ut den över flatbread-pizzan.

Tillagningsanvisningar

- Förvärm grillen och Nexgrill-pizzastenen till 175 grader.
- Placera flatbread-pizzan på Nexgrill-pizzastenen och grädda med locket stängt i 20 minuter. Det här ska ge degen en lätt gyllene färg.
- Lägg upp på tallrik, servera och njut!
usp_block
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
bauhaus_premium_cms

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto