HISTORIEN BAKOM RECEPTET
När mina föräldrar blev vegetarianer.
När jag gick i gymnasiet hade mina föräldrar en fas när de plötsligt blev vegetarianer. På den tiden kunde jag inte åka och handla på egen hand, så jag var helt enkelt tvungen att äta det som placerades framför mig. Som tur var hittade de ett recept på flat bread som i princip blev det enda jag åt ett helt år.
I det här receptet på flatbread kombineras smaker som traditionellt sett passar bra ihop och ingår i många goda vegetariska rätter. Supergott, fettsnålt och nyttigt!
Förberedelse
- Platta ut pizzadegen tunnt.
- Skiva portobello-svampen, tomaterna och vitlöken till önskad storlek.
- Sprid ut fyllningen på den utplattade degen.
- Smula getosten och sprid ut den över flatbread-pizzan.
- Skiva portobello-svampen, tomaterna och vitlöken till önskad storlek.
- Sprid ut fyllningen på den utplattade degen.
- Smula getosten och sprid ut den över flatbread-pizzan.
Tillagningsanvisningar
- Förvärm grillen och Nexgrill-pizzastenen till 175 grader.
- Placera flatbread-pizzan på Nexgrill-pizzastenen och grädda med locket stängt i 20 minuter. Det här ska ge degen en lätt gyllene färg.
- Lägg upp på tallrik, servera och njut!