Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 81 produkter
Sida

Här finner du BAUHAUS breda sortiment av trimmer. BAUHAUS har trimmers av kända varumärken som Gardena, Ryobi, Skil, Dewalt, Makita, Bosch, Black and decker, Stiga, Einhell, Worx.

En grästrimmer är ett trädgårdsverktyg som används för att trimma gräs och ogräs på svårtillgängliga områden som trädgårdsängar, kring staket, vid väggar och runt träd. Det fungerar genom att en trimmertråd snurrar runt en spole och skär av gräset som den kommer i kontakt med. En grästrimmer kan drivas av elektricitet, batterier eller bensin.

Vi har trimmers som drivs på batteri, bensin eller med hybridteknik. Drömmer du om den perfekta trädgården? Med en trädgårdstrimmer kan du enkelt klippa ner gräs och ogräs där gräsklipparen inte kommer åt, t ex vid kantklippning eller på mindre gräsytor. Med rätt trimmer blir jobbet dessutom både smidigt och roligt!

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du väljer rätt typ av trimmertråd. Först och främst bör du titta på vilken typ av gräs eller ogräs du ska trimma. Ju grövre gräset är, desto grövre tråd behöver du. Om du ska trimma kring hinder, såsom stenar eller träd, kan det vara bäst att använda en tråd som är mer tålig mot slitage. Slutligen kan du överväga längden på trimmertråden, eftersom längre trådar kan vara mer effektiva på större ytor. Se vårt sortiment av grästrimmertråd

Trimmer

Visar 81 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto