Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 83 produkter
Sida

På BAUHAUS hittar du duschset från väletablerade och storsäljande favoriter som Camargue, Gustavsberg, Grohe, Bath deluxe, Primy med fler. Ett duschset innehåller duschstång samt duschmunstycke och duschslang. På en del modeller är väggfästena flexibla vilket betyder att du kan placera din duschstång där din tidigare duschstång varit monterad. Detta alternativ är att föredra för att undvika att skruva nya hål i tätskiktet. Som alternativ till att borra går det även att använda monteringslim men var mycket noga med att alltid läsa och följa instruktionerna som anges för ditt duschset och förutsättningarna för ditt badrum

För att få ett komplett duschset behöver du komplettera med en duschblandare. Här finns blandare i alla möjliga utföranden, former, färger och funktioner – och var inte orolig, alla våra duschblandare passar till de duschset vi säljer!

Orkar du inte göra jobbet själv? Kontakta BAUHAUS montageservice för råd och experthjälp samt installation utförd av auktoriserade VVS-montörer. 

Duschset

Visar 83 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto